“Det sa’ han også i går” – eller: Siden hvornår er 4,7 på Richterskalaen en kompliment i sengen?

Jeg kunne ikke sove i aftes. Af flere årsager, som jeg ikke vil besvære nogen med. Men måske var min i forvejen kriseramte søvnkonto medvirkende til at jeg mere end nogensinde før havde lyst til at fingere en ulykke for min nabo, da hendes vaskemaskine begyndte at centrifugere kl. halv syv i morges… Når Janne vasker sender det nemlig vibrationer ind i mit køkken, hvilket får potter, pander, grydelåg, krydderiglas og andet husgeråd til at ryste og slå mod hinanden i en lystig kakofoni. Rimelig effektivt vækkeur :-/

Forskellen på Jannes normale kulørtvask og denne morgens bratte opvækning var dog, at rystelserne forplantede sig i hele huset. Min seng rystede. Garderobeskabet. Alting. Jeg stod ud af sengen, konstaterede at det ikke var Jannes vasketøj, at der tilsyneladende ikke sad et rutefly fast mellem 2. og 3. sal – og gik så i seng igen.

Samme nonchalante holdning til et mindre jordskælv deles tilsyneladende ikke af medieverdenen eller af netavis-læserne. I skrivende stund handler fire ud af fem topnyheder på politiken.dk om jordskælv; den sidste handler naturligvis om Stein Bagger.

På vej på cyklen på arbejde (da jeg havde været vågen i lidt over 15 minutter og dermed helt naturligt kom til at tænke på sex) kom jeg til at tænke på en pornofilm jeg engang har set, som foregår under et jordskælv (hubba-hubba, innuendo og lumre kommentarer galore).

Og så var der ingen vej tilbage. Tag alle dagens nyheder og lav en søg-og-erstat… Jordskælv > Orgasme

Politiken 07.30:

Største orgasme i 23 år

Der er intet usædvanligt i en orgasme i Danmark. Men graden af den orgasme, der her til morgen rystede Danmark, er usædvanlig.

Det viser statistikker fra De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (Geus).

Den orgasme, der rystede København, Nordsjælland og Bornholm her til morgen, blev målt til 4,7 på Richter-skalaen. Og ifølge tallene fra Geus er en sådann orgasme kun registreret en enkelt gang tidligere, nemlig i 1985.

Sjældent, at de kan mærkes i Danmark
Der sker mellem to og ti orgasmer om året i Danmark, og hovedparten er så små, at de kun bliver registreret af følsomme måleinstrumenter.

Kun i sjældne tilfælde er orgasmerne kraftige nok til at blive følt af mennesker, oplyser Geus. […]

Læs også:

– Danmarks 12 største orgasmer

– Orgasme gav telefonstorm hos alarmcentralen

– Læserne: Bygningen svajede fra side til side

– Politiet: Vi har ikke taget højde for orgasme

– “Hundene begyndte at hyle og gø” *

*jf. Suzanne Westenhoefer i øvrigt… Crappy quiet sex 😀

Hmm. Vent lige mens jeg laver søg-og-erstat… Stein Bagger > Orgasme…

4 thoughts on ““Det sa’ han også i går” – eller: Siden hvornår er 4,7 på Richterskalaen en kompliment i sengen?

  1. Ahahahaha!! 😀 “Der sker mellem to og ti orgasmer om året i Danmark […]” 😀

    Og ja, hvad fanden sker der for agurketid hele året?! Jeg kunne ikke mærke det et af de steder i landet hvor det var “særligt tydligt” (dækket citat), og jeg var vågen og på arbejde. Måske er Post Danmarks postkontore bygget til utroligt høje seismologiske standarder…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s