Proposition 8

[baggrundsinfo]

Jeg ved ikke med jer andre, men jeg har personligt lidt svært ved at forstå de dér amerikanere. Jeg formoder at det er noget kristendoms-tjuhej (eller andre religioner, bevares; I’m not judging) der gør at alle afvigelser fra den kernesunde heteronormativitet skal dæmoniseres på en måde der får vores problemer i Danmark til at ligne en højsommerdag med blå himmel og små (adopterede) børn der leger med deres fædre.

Jeg føler at jeg, som en god bøsse, må gribe til det eneste jeg kan finde ud af at gribe til, nemlig hovedrysten – her i form af et citat fra bloggen Rottin’ in Denmark:

“[…] can we just take a moment to appreciate that America is now a country where minorities have to do their own work discouraging the tyranny of the majority?”

– og humor:

sinfest.net 2008-11-13

Forbitret må jeg blive en anden dag…

2 thoughts on “Proposition 8

  1. Det mest skræmmende er, at tilhængerne af prop 8, netop var “tilhængere” og fik det drejet, så deres side var den positive side – og hvem vil ikke hellere være på den positive end på den negative side… Det samme med pro-life i selv samme land!

  2. ARGH! Jeg holder dem ikke ud.

    Men det er meget lærerigt i retning af at indse at amerikanerne bare langt fra er som os. Jeg synes stadig det kunne være et overmåde interessant studium at kortlægge og forklare danskernes fantastiske og knap så fantastiske sider… Men jeg vil ikke være antropolog, så det er da så nemt lagt i graven for mit vedkommende. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s